torstai 13. joulukuuta 2018

Työssäoppijana Sananhelinässä - Aapon ajatuksia

Moi!

Olen Aapo ja opiskelen liiketoimintaa kaksoistutkintona. Olen ollut Sananhelinässä viimeisessä työharjoittelussani ennen valmistumistani merkonomiksi. Olen tykännyt Sananhelinästä työpaikkana todella paljon! Henkilökunta otti minut heti osaksi työyhteisöä ja aina pystyi kysymään apua, jos sitä tarvitsi. Kirjakaupassa on ollut todella mukava ilmapiiri ja tunnelma, niin asiakkaiden, kuin henkilökunnankin mielestä.

Työnkuvaani on kuulunut esimerkiksi lahjojen paketoimista, verkkokaupan tuotteiden lisäämistä ja erityisesti näyteikkunan tekemistä, sekä kampanjasuunnittelua. Tutkintovaatimukset ovat istuneet täydellisesti työpaikan tehtäviin ja on ollut mukava nähdä erilaisia työympäristöjä. Päivittäistavarakaupan vilinästä erikoiskaupan rauhallisuuteen ja sydämelliseen asiakaspalveluun pääseminen tuo mukavaa vastapainoa uuden oppimiseen.

Suhteeni kirjoihin on hieman kaksijakoinen; tykkään kyllä lukea ja valita kirjoja, mutta ajan puutteessa niiden lukeminen usein tuntuu unohtuvan. Suosikkejani on ehdottomasti dekkarit ja John Greenin koko tuotanto! Kirjakaupassa ollessani olen positiivisesti yllättynyt, kuinka paljon ihmiset vielä nykyisin lukevat. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti